Klik Sini

Dec 11, 2011

0
Komen

3 Days Without Enough Sleep

Hai semua..hm..k kali ini spark nak cerita 3 hari yang spark lalui and of coz terpakse bgun awal...

Ok..start with the first day..

On 10 Disember 2011..
Tengah sedap dibuai mimpi tetiba dengar suara ibu menyeru bangun untuk pergi ke rumah nenek spark coz my cousin nak berkahwin..pagi tu..dalam hati "Damnn, asal awal sangat..Damn.." bangun-bangun tengok jam baru pukul 7.00 am..nak wat camna bangun jela..dengan badan sebrat setan rasanya apabila hendak bangun tuh..huhu..


And finally bila spark sampai rumah pada pukul 9.00 pm..rasa letih gila..bukan letih apa..letih menunggu semua aktivitinya..malam uh alang-alang da online facebook and blogwalking..terus je sampai ke subuh..terus cepat-cepat off lappy and tidor..coz.....




On 11 Disember 2011
Hooaaahhhh...sedapnya menguap..tapi hari ini ada kenduri makan-makan perkahwinan pula..semalam hanya akad nikah..arghhh..sekali lagi Spark dikejut ada pukul 7.00am..dengan membawa mata yang sangat susah untuk dibuka terus pergi mandi..Harini bes..coz dapat makan.haha..ada nasi beriani , ayam masak merah dan kari daging..




Petang itu Spark menjamah Rosted Chicken..pergh..marvelous..selepas itu disajikan pula kek pengantin tadi..rasa cam nak burst dah perut spark ni...And apabila sampai ke rumah terus onine and aktiviti biase..

Today 12 Disember 2011
Sekarang Spark sedang memikirkan suatu hal..nak tido awal atau tidak."Esok kena bangun awal, nak pergi ziarah orang yang dah meninggal dunia"..hmm..xpela tido je la cam biasa (biasa tu lewatah tuh hehe)

Esok pagi Spark akan mengalami tidur yang kurang aman sekali lagi...naseb2..


0 comments: