Klik Sini

Dec 4, 2011

7
Komen

Bracers Dalam Gelap??

Hye Semua..hmm tamat sudah weekend yang boring pon ade happy pon ade..pagi-pagi ni spark terpikir pula nak buat post entry pasal bracers..sebab semalam ada kawan spark tunjuk Bracers Glow In The Dark..menarik kan..




Ni lah yang spark nak cerita tuh..Glow In The Dark..haha..maybe ramai yang igat bracers..tak nak la pakai..malas..lagi pun..tak style la kan..kemudian mereka telah mengeluarkan bracers with colour..and itu bertujuan untuk menambahkan element stylish dalam bracers tu..macam gambar bawah ni..


Haa..macam-macam colour ade..pilih-pilih..spark tak jual bracers ea..haha
lepas bracers macam ini muncul..ramailah anak-anak muda kita dah pakai bracers ni..and dah jadi trend pula..inilah realiti..



Hm..so xkan tengok je gamba ni..ape pendapat korang..:)..nak pakai ke?..haha..tinggalkan comment yang manis-manis ye..:)

7 comments:

josrevalution said...

err..x ingin aku gigi cengini..haha...

salam admin.awak nak plugin like facebook tu ke?..gua bagi link download ka sini,download lepas tu folo step2 kat dalam tu cara pemasangan ok..

dan jika awak nak share ke sesiapa tlg bagi kredit kat my blog ye.. :)..

download sini--> http://www.mediafire.com/download.php?e928jvpuc1e7v8b

Spark Santai;;;;;.. said...

ok..thankyou jos revolution..pasal kredit 2 x ya rsau..k

suraya binti mohd salleh said...

eiyuuwww..
mcm2 plak skng ni..
silauuu..eheheh :D

Spark Santai;;;;;.. said...

haha..2 la dunia semakin maju...pas ni malam-malam pun kene pakai spek hitam la..silau..haha

iMBobo said...

wah, nak try la! tp tgu spark sponsor lah hehe.. happy blogging! :)

sabiera adzalia said...

nnti aq nk try pkai braces cam 2 plak ar. hahah. XD

Spark Santai;;;;;.. said...

haha..konfem meletop nye la..sume orang pandang :)