Klik Sini

Dec 5, 2011

3
Komen

Kemalangan Kereta Mewah

Hai..semua..hm..malam-malam ni..bosan pulak..alang-alang dah blogwalking tadi..terpikir nak buat post entry..


Malam ni nak cite pasal kereta mewah atau kereta idaman..baru-baru ni di Tokyo..8 buah Ferrari,  1 Lamborghini dan 2 buah Mercedes ditemui dalam kemalangan di lebuh raya Chigoku, Tokyo..


Ish3,,kesiannya kereta tu..haha bukan kesah pasal pemandu pun..tak baik-tak baik...tapi pemandunya selamat semua..tiada kecederaan parah..


Tapi macam mana boleh accident ye?..menurut sumber di sana..pelanggaran berpunca daripada sebuah kereta ferrari yang cuba mengubah haluan..tapi nasib x menyebelahi penghadang jalan disondolnya ferrari tu..


ish3..tapiyang spark pelik kan.macam mana yang terlibat dalam accident tu hanya kereta-kereta mewah je..dia orang racing ke?..tokyo kan..maybe dia orang convoy nak pergi ke satu tempat..maybe la..

Sayangnya kereta sport cm tu accident..mahal tu..dicatatkan kerugian jumlahnya dalam 300 juta yen bersamaan RM12.07 juta...perghh..kos sara sepanjang hidup tu..

3 comments:

iMBobo said...

td tgk dlm berita, tapi xsempat nak tgk smpi habis, bila baca ni baru tahu punca kejadian..

Miss Nadya said...

nad tengok jugak dalam berita...tragis kan??

p/s :: thanks sharks doakan kesihatan nad..:)

Spark Santai;;;;;.. said...

yup..tragis la jgak..k welcme..n nad bkan shark la..spark..cbe tgk url blog ni..:)..thanks komen..:)